Stage

Stage lopen bij AQZ

Bij Aqualab Zuid zit je midden in de fascinerende en uitdagende wereld van wateronderzoek en waterkwaliteit. Bij ons kun je waardevolle praktijkervaring opdoen in vakgebieden als laboratoriumtechniek, bemonstering, kwaliteitsmanagement, planning en logistiek, maar ook in finance en marketing.

Meeloopstages en afstudeerstages
Leergierige professionals in opleiding geven we graag de ruimte om hun talenten te ontwikkelen. We bieden kortere en langere stages voor studenten van zowel laboratoriumopleidingen als andere specialismen in het MBO, HBO en WO.

Nieuwsgierig? Laat ons dan per mail (hr@aqz.nl) weten wie jij bent, waarin jij het verschil maakt en waar je belangstelling naar uit gaat. We nemen dan snel contact met je op.

Op korte termijn hebben wij deze stagemogelijkheden:

Snuffelstage
Zit je op de middelbare school en wil je een snuffelstage bij ons volgen? Bij Aqualab Zuid laten we je een dag lang kennismaken met de wereld van wateronderzoek. Stuur ons je leerdoelen en een aanbevelingsbrief van je school, dan stellen wij een snuffelstage op maat voor je samen. Wacht niet te lang, want het aantal plaatsen is beperkt.