Werken bij AQZ

Werken bij Aqualab Zuid is deel uitmaken van de fascinerende en uitdagende wereld van wateronderzoek. We zijn een lerende organisatie die haar klanten de beste oplossingen wil bieden op het gebied van waterkwaliteit. We werken met moderne managementmethoden zoals Lean, om verbetering van onze dienstverlening, methoden en processen tot een vast onderdeel van ons dagelijks werk te maken.

De ontwikkelingen in ons vakgebied gaan snel. Zo gaan moleculaire biologie, waaronder DNA/RNA-analysetechnieken, en ‘big data’ de komende jaren een grote vlucht nemen. Bij Aqualab Zuid help jij de toekomst van waterkwaliteit vorm te geven.  

Als medewerker krijg je bij Aqualab Zuid het vertrouwen en de ruimte om het beste uit jezelf en uit je collega’s te halen. Bij ons stop je nooit met leren en werk je permanent aan de ontwikkeling van je kennis en vaardigheden. In ruil voor een verantwoordelijke job met veel zelfstandigheid en aandacht voor persoonlijke groei verwachten we van jou, behalve deskundigheid en ambitie, een hoog niveau van verantwoordelijkheid, ondernemerschap en een sterk ontwikkeld vermogen om samen te werken.

Wil jij deel uitmaken van ons team en vorm geven aan de toekomst van wateronderzoek? Bekijk dan hieronder onze vacatures.

Onze vacatures

Hebben we je interesse gewekt?