Stageplaats student MLO

Ben jij MLO-student en op zoek naar een interessante stageplaats? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Aqualab Zuid is een waterlaboratorium in hart en nieren. We zijn trots op onze rol bij de winning, productie en distributie van het drinkwater in Nederland, dat tot het schoonste en smakelijkste van de wereld wordt gerekend.

Waar ga je aan de slag?

In ons anorganisch lab verrichten we nat-chemische en element-analyses. Op deze laboratoriumafdeling werken zo’n 15 analisten, die dagelijks meer dan honderd watermonsters onderzoeken.

Wat ga je doen?

Na een inwerkperiode voer je diverse werkzaamheden uit op het gebied van chemische analyse. Je werkt volgens RvA-geaccrediteerde voorschriften. De werkzaamheden zijn afwisselend en je bent onderdeel van het gezellige team Anorganisch.

Wat breng jij mee?

  • MLO-niveau 3 met de richting chemisch/fysisch
  • Oog voor kwaliteit
  • Een collegiale werkhouding
  • Nauwkeurigheid en accuratesse

Onze organisatie is gevestigd in het hart van de Brabantse Biesbosch. Dit betekent dat wij lastig bereikbaar zijn met openbaar vervoer.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een leerzame en inspirerende werkomgeving met fijne collega’s in je team. Kortom: de perfecte plek om ervaring op te doen. Je ontvangt een vergoeding van 350 euro per maand, op basis van een stagewerkweek van 40 uur, vijf dagen per week.

Meer weten?

Wil jij meer weten over deze stageplaats? Of weet jij voldoende en wil je bij ons aan de slag? Neem dan contact op met Alex Vermeulen, teamleider anorganisch laboratorium.