Terug naar overzicht

Samenwerkingsovereenkomst Hatenboer-Water & AQZ verlengd

10 mei 2022

Hatenboer-Water verzorgt de waterdienstverlening aan boord van schepen en offshore platforms. Naast drinkwater levert Hatenboer-Water ook de apparatuur die nodig is voor de drinkwatervoorziening aan boord, zoals pompen, desinfectieapparatuur en omgekeerde osmosetechnieken. Daarmee kan zeewater worden omgezet in zoet water.

De inmiddels jarenlange samenwerking tussen Hatenboer-Water en Aqualab Zuid is weer met drie jaar verlengd. Volgens Willem Buijs, directeur van Hatenboer-Water, vormen de twee bedrijven al 40 jaar een mooie match. “Aqualab Zuid is van oudsher gericht op drinkwaterkwaliteit, en wij zijn gericht op de drinkwaterparagraaf uit de maritieme wetgeving.”

Willem Buijs is heel blij met de samenwerking met AQZ. “Juist omdat we al zo lang samenwerken. We weten wat we aan elkaar hebben en we varen dezelfde koers. Door ons partnerschap kunnen we vertrouwde kwaliteit blijven leveren aan onze klanten, nu en in de toekomst.”, aldus Willem Buijs.

Ook wij zijn natuurlijk blij met de samenwerking: beide organisaties ontwikkelen zich in rap tempo en allebei hebben we waterkwaliteit hoog in het vaandel staan. Hatenboer-Water is een begrip in zowel de maritieme als de drinkwaterwereld, een partij waar we graag voor werken!