Maritieme expertise

Maritieme expertise

Het borgen van de waterkwaliteit aan boord van schepen en op platformen vraagt om speciale maritieme expertise. Aqualab Zuid werkt daarvoor nauw samen met Hatenboer-Water, specialisten op het gebied van waterkwaliteit, watervoorziening en waterbehandeling voor de offshore, de zee- en binnenvaart en de passagiersvaart. De organisatie is sinds 1906 wereldwijd actief in waterbehandeling aan boord van schepen. De consultants voeren op grote schaal risico-inventarisaties uit om de waterkwaliteit aan boord te waarborgen. Inmiddels hebben zij meer dan 1000 schepen en platformen geïnventariseerd. Deze ervaring vertaalt zich in een gedegen kennis en verstand van zaken. U kunt er blindelings op vertrouwen dat u aan de internationale regelgeving voldoet én dat uw bemanning kan werken onder veilige omstandigheden.

De dienstverlening:

  • monsterneming
  • risico-inventarisaties en (Legionella-)beheersplannen (RI&B)
  • complete watermanuals
  • troubleshooting

Voor meer informatie over maritieme expertise kunt u rechtstreeks contact opnemen met de afdeling Water Quality van Hatenboer-Water, telefoon (010) 409 12 00 of stuur een e-mail.

Aqualab Zuid onder water

Aqualab Zuid boven water

Wat is Aqualab Zuid onder water?

Aqualab Zuid is een transparante organisatie en dat laten we u graag zien.
Hoe kunnen we dat beter doen door u mee te nemen onder water? In dit onderwaterscherm hebt u een kijkje in onze organisatie.

U kunt hier lezen wat er zich afspeelt binnen ons lab. Ook vindt u hier altijd het laatste nieuws. Wilt u meepraten? Stuur ons een Tweet op @Aqualabzuid.

Laad meer nieuws