Duikwerkzaamheden

Duikwerkzaamheden

Oppervlaktewateren worden veelal vanaf de oever of vanuit een boot bemonsterd. Toch kan het soms handig zijn om een kijkje onder het wateroppervlak te nemen. Dit kan noodzakelijk zijn om bijvoorbeeld waterplanten te inventariseren, de bodem te inspecteren of een specifieke bemonstering uit te voeren.

Aqualab Zuid beschikt over een eigen duikteam, dat bestaat uit gekwalificeerde beroepsduikers. Dit betekent dat we voldoen aan alle wettelijke eisen die worden gesteld aan de uitvoering van duikarbeid. Uitgangspunt is daarbij de arbo-catalogus ‘Werken onder overdruk’, die is opgesteld door de branche en is goedgekeurd door de Arbeidsinspectie. U kunt er dus op rekenen dat duikwerkzaamheden niet alleen op een bijzonder deskundige, maar vooral ook op een veilige manier worden uitgevoerd!

 

 

Aqualab Zuid onder water

Aqualab Zuid boven water

Wat is Aqualab Zuid onder water?

Aqualab Zuid is een transparante organisatie en dat laten we u graag zien.
Hoe kunnen we dat beter doen door u mee te nemen onder water? In dit onderwaterscherm hebt u een kijkje in onze organisatie.

U kunt hier lezen wat er zich afspeelt binnen ons lab. Ook vindt u hier altijd het laatste nieuws. Wilt u meepraten? Stuur ons een Tweet op @Aqualabzuid.

Laad meer nieuws