Over ons

Over ons

Aqualab Zuid B.V. is een waterlaboratorium in het hart van natuurgebied de Brabantse Biesbosch. Drinkwaterbedrijven, industriële bedrijven, (zorg)instellingen, zwembaden en tal van andere opdrachtgevers ondersteunen wij bij hun verantwoordelijkheid om te zorgen voor kwalitatief goed water. Of het nu zuiver en smakelijk drinkwater is, veilig zwembadwater of hoogwaardig industriewater, Aqualab Zuid zorgt ervoor dat het voldoet aan de normen. Niet voor niets zijn wij een ministerieel erkend en geaccrediteerd laboratorium (registratienummer L387).

 

Met gebruik van een breed scala aan technieken kunnen we vrijwel al het benodigde wettelijk voorgeschreven wateronderzoek uitvoeren. Denk daarbij aan:

  • drinkwater
  • grond- en regenwater
  • oppervlaktewater
  • zwembadwater
  • afvalwater, huishoudelijk en industrieel water

Wij verzorgen hierbij het gehele traject: van monsterneming en wateranalyse (in het laboratorium of op locatie) tot en met advies en rapportage.

Aqualab Zuid onder water

Aqualab Zuid boven water

Wat is Aqualab Zuid onder water?

Aqualab Zuid is een transparante organisatie en dat laten we u graag zien.
Hoe kunnen we dat beter doen door u mee te nemen onder water? In dit onderwaterscherm hebt u een kijkje in onze organisatie.

U kunt hier lezen wat er zich afspeelt binnen ons lab. Ook vindt u hier altijd het laatste nieuws. Wilt u meepraten? Stuur ons een Tweet op @Aqualabzuid.

Laad meer nieuws