Kennis en kunde

Kennis en kunde

Aqualab Zuid heeft grondige kennis van chemische, fysische en biologische processen. U kunt gebruik maken van die kennis. En van onze ervaring met onderzoek. De combinatie van kennis en kunde leidt tot eenvoudige, robuuste en bedrijfszekere oplossingen voor uw vraagstuk.

De kennis van Aqualab Zuid reikt verder dan het maken van drinkwater uit grond- of oppervlaktewater. Ook op het gebied van proces-, industrie- of zwembadwater kunnen wij u adviseren.

Naast technisch adviseur is Aqualab Zuid ook uw aanspreekpunt voor strategische zaken. Wij helpen u met onafhankelijk advies op maat.

Wilt u weten of Aqualab Zuid ook voor uw situatie een oplossing heeft? Bel onze afdeling Relatiebeheer & Planning, telefoon (0183) 30 55 45.

Aqualab Zuid onder water

Aqualab Zuid boven water

Wat is Aqualab Zuid onder water?

Aqualab Zuid is een transparante organisatie en dat laten we u graag zien.
Hoe kunnen we dat beter doen door u mee te nemen onder water? In dit onderwaterscherm hebt u een kijkje in onze organisatie.

U kunt hier lezen wat er zich afspeelt binnen ons lab. Ook vindt u hier altijd het laatste nieuws. Wilt u meepraten? Stuur ons een Tweet op @Aqualabzuid.

Laad meer nieuws