Werkwijze

Werkwijze

Aqualab Zuid past de monsterneming volledig aan uw wensen aan. Wilt u gedurende het hele jaar op gestelde tijden een monster laten nemen? Geen probleem. Wij nemen uw meetprogramma op in de planning en u hebt er geen omkijken naar. Op elk gewenst moment kunt u bovendien de jaarplanning aanpassen. Ook ongepland kunt u monsters aanvragen. Bijvoorbeeld voor controles bij werkzaamheden of leidingbreuken. Of het nu een paar dagen van tevoren is, of één uur, u kunt op onze inzet rekenen.

De monsterneming vindt plaats volgens gestandaardiseerde methoden en is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie (registratienummer L387) conform de internationaal erkende kwaliteitsnorm NEN-EN-ISO/IEC 17025:2005, zoals staat voorgeschreven in de Drinkwaterwet. Dit betekent onder andere dat we zorgen voor geconditioneerd vervoer.

Onze medewerkers van de afdeling Buitendienst maken gebruik van de iPad, waarmee zij snel en efficiënt de gegevens voor de monsterneming kunnen registreren en verwerken. Dit verhoogt de kwaliteit van onze dienstverlening én leidt tot kostenbesparing.

 

Aqualab Zuid onder water

Aqualab Zuid boven water

Wat is Aqualab Zuid onder water?

Aqualab Zuid is een transparante organisatie en dat laten we u graag zien.
Hoe kunnen we dat beter doen door u mee te nemen onder water? In dit onderwaterscherm hebt u een kijkje in onze organisatie.

U kunt hier lezen wat er zich afspeelt binnen ons lab. Ook vindt u hier altijd het laatste nieuws. Wilt u meepraten? Stuur ons een Tweet op @Aqualabzuid.

Laad meer nieuws