Monsterneming

Monsterneming

Voor een betrouwbare analyse van uw water is een vakkundig genomen en geconserveerd monster essentieel. Jaarlijks nemen de medewerkers van onze afdeling Buitendienst 70.000 monsters van de meest uiteenlopende typen water. Dat gebeurt strikt volgens de wettelijk voorgeschreven normen. Gepland zoals met u afgesproken, maar ook ad hoc, als u snel duidelijkheid wilt. Vlot en zorgvuldig transporteren zij de monsters op de juiste temperatuur naar ons laboratorium.
Eventueel kunt u ook zelf een monster nemen. Deze kunt u laten ophalen of afleveren bij ons laboratorium of een van de steunpunten in ons werkgebied. Voor het gebruik van de juiste fles kunt u de handige flessen-app downloaden.
Een monster laten nemen of zelf doen? Vraag ons gerust om advies. Samen met u zoeken we naar een passende oplossing die aansluit bij de wettelijke eisen.

Met spoed een analyse nodig? Bel: (0183) 30 55 45 of kijk op onze pagina Analyse.

Aqualab Zuid onder water

Aqualab Zuid boven water

Wat is Aqualab Zuid onder water?

Aqualab Zuid is een transparante organisatie en dat laten we u graag zien.
Hoe kunnen we dat beter doen door u mee te nemen onder water? In dit onderwaterscherm hebt u een kijkje in onze organisatie.

U kunt hier lezen wat er zich afspeelt binnen ons lab. Ook vindt u hier altijd het laatste nieuws. Wilt u meepraten? Stuur ons een Tweet op @Aqualabzuid.

Laad meer nieuws