Het team

Het team

Bij Aqualab Zuid werken circa 110 medewerkers. Ongeveer de helft daarvan is in het laboratorium actief met de wateranalyses. De 25 medewerkers van de afdeling Buitendienst zorgen er dagelijks voor dat de watermonsters vakkundig en geaccrediteerd worden genomen en binnen de gestelde tijd in goede orde bij het laboratorium worden afgeleverd. Zij vormen bovendien voor velen hét gezicht van Aqualab Zuid.

De juiste planning van alle bemonsterings- en laboratoriumactiviteiten is in handen van de afdeling Relatiebeheer & Planning. De medewerkers van deze afdeling onderhouden ook alle klantencontacten en bieden technisch en strategisch advies aan onze klanten.

Uiteraard kan een organisatie als Aqualab Zuid niet zonder stafafdelingen zoals Personeel & Organisatie, Secretariaat, Financiën, Informatie- en Communicatietechnologie en Kwaliteit, Arbo & Milieu.

Aqualab Zuid onder water

Aqualab Zuid boven water

Wat is Aqualab Zuid onder water?

Aqualab Zuid is een transparante organisatie en dat laten we u graag zien.
Hoe kunnen we dat beter doen door u mee te nemen onder water? In dit onderwaterscherm hebt u een kijkje in onze organisatie.

U kunt hier lezen wat er zich afspeelt binnen ons lab. Ook vindt u hier altijd het laatste nieuws. Wilt u meepraten? Stuur ons een Tweet op @Aqualabzuid.

Laad meer nieuws