Nieuws

 • Storing in straalzender opgelost

  Door een technische storing in de straalzender is er vanaf maandag 21 januari 20.00 uur tot dinsdag 22 januari 18.00 uur geen mailverkeer mogelijk geweest. Onze excuses hiervoor! De oorzaak van de storing lag niet bij Aqualab Zuid, desalniettemin zullen wij er alles aan doen om een dergelijke onderbreking in de toekomst te voorkomen.

  Lees meer
 • Finance gaat digitaal

  Vanaf vandaag is het mogelijk uw facturen digitaal in pdf per e-mail te ontvangen. Dit betekent voor u en voor ons een sneller, eenvoudiger en efficiënter facturatieproces.

  Wilt u ook uw facturen digitaal ontvangen? Wij verzorgen dat graag voor u. Laat het ons weten via e-mail: finance@aqualabzuid…

  Lees meer
 • Aqualab Zuid ontwikkelt nieuw bemonsteringssysteem voor ijking Maasstromingsmodel

  In september is er een internationaal project gestart voor het vastleggen van de stroming in de Maas voor de ijking van het Maasstromingsmodel. Bij dit project zijn verschillende waterbedrijven en laboratoria betrokken waaronder WML, Evides en Aqualab Zuid.

  Lees meer

Aqualab Zuid onder water

Aqualab Zuid boven water

Wat is Aqualab Zuid onder water?

Aqualab Zuid is een transparante organisatie en dat laten we u graag zien.
Hoe kunnen we dat beter doen door u mee te nemen onder water? In dit onderwaterscherm hebt u een kijkje in onze organisatie.

U kunt hier lezen wat er zich afspeelt binnen ons lab. Ook vindt u hier altijd het laatste nieuws. Wilt u meepraten? Stuur ons een Tweet op @Aqualabzuid.

Laad meer nieuws