Maatregelen i.v.m. de coronacrisis

Aqualab Zuid is als geaccrediteerd drinkwaterlaboratorium van Evides, Brabant Water en WML een onmisbare schakel in de drinkwatervoorziening. Ons bedrijf behoort dan ook tot de vitale sector.

Ook gedurende de strijd tegen het nieuwe coronavirus doen wij er alles aan om de continuïteit van onze bedrijfsprocessen te waarborgen met strikte inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en de landelijke maatregelen.

Aqualab Zuid heeft een crisisteam dat de ontwikkelingen op de voet volgt en twee keer per week de gevolgen voor onze organisatie en de bedrijfsvoering bespreekt.

Tot 28 april 2020 hanteren we bij Aqualab Zuid de volgende maatregelen.

Bezetting

  • De analisten op het laboratorium werken in ploegendienst met een minimale bezetting.
  • De medewerkers van de Buitendienst werken met een aangepast meetprogramma en conform onze werkinstructie "Veilig werken tijdens de coronacrisis".
  • De overige medewerkers werken zoveel mogelijk thuis, maar zijn wel bereikbaar.

Bereikbaarheid

  • Bezoek aan ons bedrijf wordt zoveel mogelijk beperkt. Is een bezoek dringend nodig? Dan vragen we u bij de receptie een vragenlijst in te vullen.
  • Onze medewerkers van de Receptie zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar tussen 8.00 en 16.45 uur.

Levertijd

  • We doen er alles aan om de dienstverlening naar al onze klanten te continueren. Toch kan het voorkomen dat we onze contractuele levertijden niet altijd kunnen garanderen.

 

Aqualab Zuid onder water

Aqualab Zuid boven water

Wat is Aqualab Zuid onder water?

Aqualab Zuid is een transparante organisatie en dat laten we u graag zien.
Hoe kunnen we dat beter doen door u mee te nemen onder water? In dit onderwaterscherm hebt u een kijkje in onze organisatie.

U kunt hier lezen wat er zich afspeelt binnen ons lab. Ook vindt u hier altijd het laatste nieuws. Wilt u meepraten? Stuur ons een Tweet op @Aqualabzuid.

Laad meer nieuws